Artvinliler Derneği Pikniği

Bugün İstanbul Artvinliler Derneği'nin düzenlediği bir pikniğe gittik. İstanbul'da Başakşehir diye bir yer varmış onu öğrendim. :p Yahu ne çok yol gittik, Yenibosna'dan 50 dakika otobüs ve ardından özel araçla 15 dakika daha piknik alanına. Ama güzel bir gün oldu, birkaç fotoğrafla özetleyeyim istedim.


Piknik alanı çok büyük öncelikle. İstanbul'da böyle bir yer olduğunu bilmiyordum. Ama o dar yolda adeta trafik var, o kadar çok insan ve araba vardı ki alanda, ilk gittiğimizde biraz gözümüz korktu. Lakin ardından sessiz bir köşe bulup yemeklerin ve doğanın tadını çıkardık.




Alt fotoğrafta en önde olan Yıldız; liseden arkadaşım, kendisi de Borçkalı ve hatta aynı hastanede doğmuşuz. :) Diğer tatlı çocuk da Yıldız vesilesi ile tanıştığımız dünya tatlısı Yazgülü. (Of çok güzel isim değil mi yaa? Yazgülü!)


Keyifli bir piknik ve daha keyifli sohbetin ardından kalkıp Artvinliler Derneği'nin olduğu alana geçtik.


 Sağ üstte sayın Melerence Hemşin Horonu oynamanın haklı gururuyla süzülmekte. :D Yahu müthiş keyifli ve eğlenceli oyunlar, dolayısıyla oranın insanına da yansıyor bu neşe, çok pozitifti her şey. Bambaşka danslar, Gürcü esintili figürler, tulumun o güzel sesi derken böylece bitti bugün de.


Benzer etkinliklerde sahalarda boy göstermek üzere efendim. :)
 İyi ki gittik. 

*


Yorumlar

Popüler Yayınlar