Limonlu Bahçe, Taksim

Taksim'i bilen hemen herkes Limonlu Bahçe'yi de bilir, en azından duymuştur.
Ben de o "duyanlardan" idim, ta ki sevgili acans ekibimiz ile kahvaltıya gidene kadar. Burası mevsiminde hakikaten limon ağaçlarında meyvelerin olduğu, İstiklal'in curcunasından sizi kurtaracak güzellik ve doğallıkta, bahçeli bir mekan.



Limonlu Bahçe'de gerçekten bir süre için İstanbul'da olduğunuzu unutuyorsunuz. Ağaçlarla çevrili, bol kedili, huzur dolu bir Ege kasabasında, müstakil evinizin arka bahçesindesiniz gibi.


Fiyatlar ortalamanın bir tık üstünde, fakat çok da ekstrem değil. Alt kısımda menüden kareleri görebilirsiniz. Yemek, tatlı, alkollü-alkolsüz içecek derken, genişçe bir menüsü var Limonlu Bahçe'nin.



Fakat dediğim gibi, biz sabahın erken bir saatinde kahvaltı için uğradık buraya. Bu nedenle çok sakin, mis gibi bir havada, neredeyse sadece biz ve kediler vardık. Kahvaltısı gayet güzeldi, birkaç kişilik tabak alıp serpe kahvaltı gibi gelsin istedik biz. Buna ek olarak birçok seçenek de var 'yan tat' olarak. Erken bir vakitte kahvaltı için uğramak pek iyi bir fikir olacaktır kısacası. Tavsiyem olsun sayın okur.


*


Yorumlar

  1. Oğlumun istanbul da en sevdiği mekan. Fiyatlara gelince, Kolombiya da gorduklerimle karsilastirdigimda çok pahalı bır şehir İstanbul. Oldukça şık bır cafede kahve ve bır dilim pastayı bizim parasıyla 6 -7 lira ödeniyor. Kıyaslama yapma şansı veren paylaşımın için ayrıca Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle, Türkiye'nin diğer şehirleri veya Yunanistan'a göre baktığımız zaman da oldukça pahalı kalıyor. Bilgilendirici yorumunuz için ben teşekkür ederim.

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar