"This is Evreka" Yayında

Geçen yıl, reklam dersinde bir ajans kurmamız, kurduğumuz ajansın kimliğini belirleyerek "broşür" niteliğinde bir çalışma hazırlayıp, seçtiğimiz ürün için etraflı bir reklam kampanyası yapmamız istendi, -ki okulun başından beri beklediğim bir çalışmaydı.

Ne mutlu ki çok keyifli, kuvvetli eleştiren hocamızdan neredeyse hiç negatif eleştiri almadan ve hatta övgü ile projeyi hazırlayıp sunduk.

Ajansımızın ismini "Evreka" olarak belirlemiştik ki, kökeni Eski Yunan'a dayanan bu kelime, kanımca, bir reklam ajansı için şahaneydi. Çünkü, "bir fikrin akla geldiği, o "trink!" sesinin zihinde yankılandığı ilk anı" temsil ediyor. Derken, projenin ardından, her şey - herkesin içine o kadar sinmişti ki, biz bu "markadan" hiç kopmadık. Yaptığımız diğer her kreatif işte, esprilerimizde, aramızda Evreka yaşamaya devam etti.

Kısa zaman önce ise, bir süredir planlamakta olduğumuz This is Evreka ismindeki reklam, kültür ve sanat bloğumuzu yayına aldık. Yazarlarımız şu an Evreka mensuplarınca sınırlı, ileride ne olur bilinmez; lakin çook keyif alarak yaptığımız bir iş oldu. Her şeye rastlayabileceğiniz, matrak, herkesin bir şeyler alabileceği bir temel üzerinde, yola çıktık bakalım. :)


Evreka'nın bloğuna buradan ulaşabilirsiniz.

Bir de Twitter sayfamız var ki, şuraya klik yapmanız yeterli.


PS. thisisevreka@hotmail.com'dan ulaşmak pek mümkün.


Sevgi ve selamlar,

Melis


Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar