Mutlu, Umutlu...

Tam anlamıyla su gibi akıp geçen günler, haftalar, aylar derken; kısa süre sonra tarih 2013'ü gösterecek...

Bu yıl, "Artık ben..." ile başlayan cümlelerin, sözlerin gerçekleştirildiği, az oturmalı, bol gayretli, çok başarılı, keyifli bir dönem diliyorum. Mutlu ve daha da önemlisi çok umutlu bir yıl olsun.. Her konuda hedefe odaklanılan ve emin adımlarla yürünen bir yıl olsun. Umudunuz hiç bitmesin dilerim.

Gözyaşlarının yerini gülümseyişlere bıraktığı, siyasetin yüreklere ulaşamadığı, insan elinden çıkma hiçbir değer için, hiçbir şey için can alınmayan, can yakılmayan bir yıl olsun. Elimizle birini işaret etmeden önce, kendi elimiz temiz mi diye bakacağımız, konuşmadan önce daha çok düşüneceğimiz bir yıl olsun. 

Sağlığın, müziğin, sokakların, adımların, kokuların, meyvelerin, çiçeklerin, renklerin önemini daha iyi anlayacağımız, kıymetlerini daha iyi bileceğimiz bir yıl olsun.

Daha çok fotoğraf çekilen, fotoğraflardaki sihrin daha derin anlaşıldığı, daha çok anı biriktirilen, özel kavramını daha çok barındıran, daha çok sohbet edilen, daha çok kitap okunan, daha çok keşif yapılan, çok mutlu bir yıl(lar) olsun!

Daha çok deniz, daha az gri olsun.

Fotoğraf demişken, birkaç mutlu edici kare ile... Sevgilerle.









*

Yorumlar

Popüler Yayınlar